torsdag den 28. august 2014

Torsdag d. 28/8 2014.

Ville lige skrive en lille indlæg til mine forældre som er så fantastiske at sende mig chokolade når man er ved at løbe tør for lækkerier og et sødt lille kort fuldt da også med, hvor er jeg dog heldig at have sådan et par forældre som dem og jeg håber de ved hvor højt jeg elsker dem <3

Nå men lidt om dagen. Det har enlig været en normal skole dag med matematik, engelsk, samfundsfag og linjefag. I kreativ som jo er mit linjefag er jeg endelig blevet færdig med min tekop som jeg har døbt Kakaokoppen kælenavn Kakao. Nå men ellers er vi også igang med at lave maleri, hvor vi skal lave lag på lag, det går ud på at man finder et maleri som er blevet malet på og limer nogle bukstaver på som så daner et citat og så begynder du at male noget nyt på det.

Og så har vi spillet Banko her i aften og Gud hvor jeg dog hader det spil, to gange manglede jeg et pokkers tal for at have fuld  plade, men ellers var det rigtigt hyggeligt.



















onsdag den 27. august 2014

Onsdag d. 27/8 2014

Idag skulle have været en normal skole dag, Men efter som vejret har været godt idag har lærerne valgt at rykke en tur som vi først skulle ud på, på næste onsdag. Nå men vi stod op og gjorde os klar til at cykle 15 km med vores K-grupper til en eller anden sø jeg ikke lige husker navnet på (hehe). Da vi kom der ned var vi tre K-grupper som skulle vente på de andre K-grupper som kunne tag lidt over to timer, så vi gik bare rundt i vandet, efter noget tid fandt jeg ud af hvordan en igle ser ud (den er død nu og sad ikke på mig). Da de voksende an kom og resterne af K-grupperne valgte en del af som at smutte ud i vandet, hvilket var pisse koldt og en anelse klamt.

Men da vi efter noget tid kom op af vandet kolde og våde skulle vi igang med  nogle dyster imod de andres K-grupper hvilket jeg syns var ret sjovt.

Dysterne:
Lav en pandekage (ved ikke om det var en dyst hvor man scorede nogle point, men min brændte på, suk)
Frisbeegolf.
Byg et sandslot
Byg en tømmerflåde
Få en bordtenisbold op igennem et rør.
Få vand ned igennem en ring.

Åå men lav en pande kage ved i jo nu hvordan endte, jeg tror enlig bare jeg skal holde mig fra det.

Frisbeegolf tabte jeg også i 21 kast mod 17 kast (hader det spil)

Byg et sandslot. det var sjovt og hyggeligt efter min mening, vi valgte at bygge en borg med mure, tårne, voldgrav, kanoner og blomster. Da dommerne skulle komme og se vores borg skulle vi også finde på en lille historie til den og den kan jeg ikke rigtigt huske da den var forvirrerne da to fortalte den, men det var noget med to der skulle giftet og beskytte pigen mod en anden. Vi lå i top tre af de bedste sandslotte.

Tømmerflåden, var også sjovt syns jeg. vi fik af vide at vi skulle bygge en tømmerflåde, når man havde bygget den skulle man ud i vandet to til at skubbe og en der skulle side på den (hvilket bliv mig da jeg var lettest). Men vi kom først i mål og drengene fra min K-gruppe hyggede sig med vores tømmerflåde ude i vandet som sejrer.

Nu til bordstenisbolden. Hele dysten gik ud på at de havde bundet et rør til et træ og lavet huller i røret, i bunden af røret lå bolden som man skulle få op ved hjælp af vand, hvilket er ret svært når der er huller i det. Nå men vi gik i gang med at proppe små pinde ind i de forbande huller hvor vandet bare fik pinde skudt ud igen så vi bliv pisse våde og en anden lille bonus var at den som hældte vandet i røret ikke altid kun rammer røret så vi fik halvdelen af vandet ned over os. Vi endte til sidst med bare at holde med hænderne de steder vi kunne komme til og kan i gætte hvordan det gik? vi fik ikke bolden op, vi tror vi kom til at standse den med alle pindene.

Vand igennem ringen, gik ud på at man skulle ved hjælp af nogle ting få fire liter vand ned i gennem en ring oppe i et træ, hvilket ikke er let når man ingen ide har om hvordan man skal bærer sig ad, vi endte dog med at løfte en 5 liter spand op og tvinge den ned igennem ringen. vi fik dog ikke 5 liter med ned eller 4.

Da vi var færdig med dysterne pakkede vi sammen og satte os op på cyklerne og tog turen tilbage i roligt tempo. Da vi kom hjem gik man i bad med det samme og slappede bare af derefter. Da vi skulle have aftensmad fik vi af vide hvem der vandt. Min K-gruppe lå på en 5. plads med en anden K-gruppe. Nååårh ja så har mig og min Roomie rykket rundt på vores værelse så det er blevet mere hyggeligt,  jeg mangler stadig en masse til min opslagstavle og mine hyler.

Og så har jeg fået en lille hilsen fra min Oldemor hvor i da lige skal de det fine brev hun har sendt mig.






søndag den 24. august 2014

Søndag d. 24/8 2014





Hej igen. Det er nu virkelig længe siden jeg har lavet et indlæg om hvad jeg har købt (udover det med   fuglebjergsfestival) Men efter to uger på efterskolen valgt jeg at tag hjem denne weekende. Weekenden skulle enlig bare bestå af at slappe af men min lillesøster og jeg valgt at tag et smut i centeret, hvor vi fik shoppet lidt. Her er så noget af det jeg har fået købt.

Kunne simpelthen ikke stå få den lille enkle halskæde og den lille notebook.


torsdag den 21. august 2014

Torsdag d. 21/8 2014.

Her kommer en lille opdatering af hvad der er sket de seneste par dage.

I tirsdags (d. 19/8) var vi nemlig på introtur til Bisserup, hvor vi overnattede i telte ude i midt i en skov, Yay med kryb og det hele (der var dog ET toilet som IKKE var et luksus toilet). Nå men vi skulle altså gå hele vejen der ned som er små 12 km (igen). Men vi gik i klasse vis og da vi på et tidspunkt støtte ind i en anden klasse på vej der ned, kunne vi ikke blive enige om hvilken vej vi skulle. Det endte med at vi gik vær vores vej (8 den ende og mange den anden) jeg valgte så at følge med de 8 da det var en FDF'er der havde kortet så jeg tænkte han havde mere styr på det, det havde han ikke. Vi gik da lige 3-4 km mere end de andre. Nå men vi kom da endelig der her efter ca. 4 timer. Da vi kom der ned skulle man finde det telt hvor ens K-gruppe skulle sove og der ville man ønske man var kommet først,  for jeg endte med at ligge imellem en der hedder Sara og en der hedder Mathias hvor vi lås så tæt at vores hoved næsten bankede ind i hinanden når man vendte sig og vis man krøb ned fik man en albue i hovedet, men vi har overlevet.

Efter nogle timer kunne man vælge nogle aktiviteter.
Pandekage.
Frespee golf
Male på sten.
Fodboldt.

Jeg valgte self at male på sten efter jeg fik af vide man selv skulle finde dem ups. nå men vi smuttede ned til stranden ikke langt fra lejeren og fandt nogle sten, mine fik den fantastiske farve: SORT. Nå efter jeg havde siddet og hygget mig med det og nogle andre skulle vi spise som var burger med en lille bolle og en KÆMPE bøf til.

Resten af aften gik man enlig bare og snakkede og hyggede sig, ind til det blev lidt mere mørkt og man sætte sig hen til bålet hvor vi skule fortælle dårlige jokes, som jeg ikke forstod det sjove i halvdelen af dem. Men der sad vi ellers bare og hyggede med varm kakao og te. Da det blev helt mørkt hørte jeg en begynde at fortælle en gyserhistorie som jeg valgte at følge med i, jeg fandt hurtigt ud af at det var en MEGET detaljeret og humoristisk gyser men det var skidehyggeligt og sjovt.

Onsdag d. 20/8
Stod vi op klokken halv 8 til et pisse koldt vejr (det blev dog lidt varmer hen op dagen) Nå men vi spiste morgen mad og hyggede os bare igen ved bålet som blev tæt, nogle smuttede op for at bade på stranden, Jeg tog med men da jeg mærkede hvor koldt vandet var fortrød jeg hurtigt og smuttede op igen. Senere hen skulle vi lave en ballon leg hvor man skulle blev delt op i klasse, man fik en ballon og skulle binde den om anklen, her efter skulle man flygte ind i skoven uden at få springe ballonen og uden at de andre klasser får trådt på den så den springer, så skulle man holde den i live til der kom en høj lyd og man skulle løbe tilbage og binde den til en hulahopring hvor dem som havde flest med tilbage vandt (vi vandt). Nå men der skete ikke så meget andet end at nogle gik ned og bade igen (jeg gik ned og kiggede på sten) Nå men om aften fik vi kylling og en pastasalat, hvilket der ikke var nok af så ca. 20 personer fik ikke rigtigt noget pasta. Nå men aften bestod på bål sang og hygge.

Torsdag d. 21/8.
Så skulle der ellers pakkes, det var enlig det eneste man lavede og hvor var det dog klamt. ens ting var blevet våde og nogle ting lå overhovedet ikke over ved en selv, vi havde et par bukser i vores telt som ingen af os ejede og jeg har måske fået flere strømper med hjem end jeg havde med.

Da vi kom hjem skulle vi have frokost som bestod af en tomat-ægge tærte, en eller anden spinatsalat og noget brød, ikke lige noget jeg brød mig så meget om så jeg spiste en halv pose chips (hehe).
Nå men kl. 15 viste de ''Frozen'' i samling hvor mig og min Roomie smuttede ned med tæpper og pude. Men ellers har dagen bare stået på afslapning og lektier.

BILLEDE TID











(Gyserhistorie)








lørdag den 16. august 2014

Lørdag d. 16/8 2014

Tja det har enlig ikke været den mest spænde dag bare mere en hyggelig dag.
Vi har nogle opgaver som man skal udfør i weekenderne så dem har vi udført. senere idag tog vi god til Fuglebjerg festival hvor der var forlystelser og små krammer boder. Og jeg elsker jo at kigge på ting og sager og fandt to som også kunne lide det, så vi fandt en masse nips ting som der vil komme billeder af nederst i indlægget, men nu slapper jeg enlig bare af og venter på vi skal spise.







                               Billeder (dog ikke mange)







Lidt om 15/8 2014


Godmorgen. Vil lige hurtigt skrive hvad der ellers skete i går.

Efter vi havde spillet matador, spurgterne nogle fra Kreativlinjen om jeg ville med der ned og det var super hyggeligt, vi lavede pyntning til vores værelser og jeg arbejde videre med min Kakao-kop og det var enlig det vi lavede ind til der var te-tid hvor vi derefter skulle i hjemmebiograf og se en film som hed The butterfly effect. den var super god. Efter filmen samlede nogle af os i opholdstuen med liggeunderlag og dyner, hvor vi skulle sove, hvilket blev rimelig sent før det skete da vi valgte at se gyser langt ude på natten.



fredag den 15. august 2014

Lille forklaring 


Ja jeg kommer her med en lille forklaring om hvordan bloggen vil blive brugt.

Bloggen vil blive brugt som en slags dagbog, hvor jeg skriver hvordan det går og hvad jeg laver.
Hvis jeg laver et indlæg fx. om morgen laver jeg ikke et nyt om men rediger bare i det gamle fra om morgen så tjek bloggen nogle gang om dagen da der kan stå noget nyt i dagens indlæg. Det lyder måske en anelse forvirrerne men jeg prøver at forklar det så godt jeg kunne.

PS. K-gupper står for Kontaktgrupper

PSS. alle indlægende om efterskolen bortset fra Fredag er lavet over mobil hvor jeg kun har haft få minutter, så beklager meget fejlene i dem og den sjuskede opstilling. Dette er dog heler ikke noget jeg vil rette da jeg ikke finder det vigtigt lige nu.
Fredag d. 15/8 2014

Ja nu er min første uge på efterskolen snart overstået men i vil vel høre lidt om hvad der er sket indtilvidere i løbet af denne fredag.

Idag startede som alle de andre med at vi spiser morgen mad, men efter morgenmaden blev vi bedt om at tag sportstøj på og gå om på fodboldbanen hvilket vi gjorde. Her blev vi delt op i K-grupperne og skulle dyste mod de andre i nogle lege.

Legene:
Den end leg gik ud på at man skulle have en svamp siddende i panden og dyppe den i spanden så den blev våd, så skulle man løbe over til en anden spand og få vandet ud af svampen. Vi vandt da vi have nogle drenge der sgu ikke var bange for at tag noget vand i munden haha.

Den anden leg gik ud på at man skulle føre noget garn igennem sit tøj og så se hvor mange man kunne nå op på. Vi noget 4 da snoren knækkede så derfor tabte vi.

Den trejde leg gik ud på at man havde to stykker træ hvor man pladser dem så danner en vippe, her pladser du så en flaske med vand som du skyder den op i luften og SKAL gribe den ellers skal man starte forfra, når du har grebet den skal man løbe over til en tom spand og hælde det ud. I denne leg vandt vi også da vi sgu var gode til at gribe efter min mening, dog med nogle bummerter i starten hvor en fik sprøjtet os alle til derefter fik den i hovedet og jeg selv fik skudt den op så vandet røg ud over mig men fuck det, vi vandt.

Efter legende var vi til samling og derefter taget nyt gruppefoto til deres Facebookside som i meget gerne må like, for når de runder de 1200 får vi nemlig en gave af dem. når men videre i teksten skulle vi jo og næste dagsorden var at vi skulle gøre rent og dernæst til frokost som bestod af pasta med kødsovs og salt. det var okay men lidt stærkt.

her efter var der normalt skoleskema, Men dog ikke helt for selv om der står fysik på skemaet kom jeg i tanke om (da jeg var kommet derned) at jeg jo ikke skulle have fysik men tysk som ikke var idag. Så jeg blev sendt op til lektiecafe hvor vi bare spillede spil hvor jeg har fundet ud af at jeg stinker til matador.



Facebooksiden : https://www.facebook.com/pages/Hårslev-Efterskole/185200191522150?fref=ts

onsdag den 13. august 2014

Nyt Onsdag

Idag var den "bedste" dag i mit liv. For eftermorgenmaden blev vi sat på en bus og kørt væk så vi ikke viste hvor vi var andet end der var 12 km tilbage til efterskolen, her fra skulle vi så selv finde tilbage plus løse nogle opgaver. Vi har måtte stoppe biler og banke på huse for at finde vej og alligevel endte vi med at gå forkert, men efter fire timer kom vi endelig hjem.

Vi havde så fået 3 timer hvor vi bare kunne slappe af og hygge, hvilket jeg  gjorde sammen med min bofælle. Men så spurgte hun om vi ikke skulle gå ud hvilket vi også gjorde og endte med at blive våde da drengene besluttede at lege vandkamp.

Om aften skulle op før kloshans som ballet for de andre som var en for opgaverne på turen.

tirsdag den 12. august 2014

Nyt

Lidt om igår

Da vi aflevere mobilerne gik vi i spise salen for at spille spil og drikke te. Der fandt jeg en lille gruppe piger at spille Ludo og Uno med som de tævede mig i, dem var jeg sammen med resten af aften og spillede også pool med dem.



Idag skulle vi mødes i hallen efter morgen med for at lege nogle lege hvor jeg kun kan navet på en af dem som er kluddermor, hvilket man ikke skal lege vis man ikke er så høj, for så bliver man mast.

Senere på dagen skulle vi vælge valgfag hvor mine første valg er:
Zumba og Maleri

Efter det skulle vi ud og cykle for at vise os byen og så vi kunne komme i netto. Da vi endelig kom hjem med modvind og bakker skulle vi pynte vores navneskilt hvilket jeg ligger billede ind af når jeg kan.


mandag den 11. august 2014

Blog

Hele dagen startede med at vi blev vækket kl 7. Og gik op og spiste morgenmad kl 9. Hvor der var lidt af vært.

Senere mødtes vi i samlings rummet hvor vi skulle synge hårslevsangen og tegne hinanden.

Da vi var færdige med det skulle vi mødes i vores kontakt grupper hvor vi blev skulle finde ud af hvad hårslev udfordringen er. Det gik ud på at gå til nogle poster og vinde bukstaver og lave det længeste ord med det, dog tabte vi ved en post.

Udfordringerne
Ninja leg
Gæt en sang
Svar på gåder
Gæt alder
Gæt navne og nisse gåde
Gruppefoto
Foto af en selv
Blinde tegning
Tildesøvelse

Efter vi blev færdig med det skulle vi have frokost som var kold kylling salat med  ris som var svøbt i soja sovs. Det var okay men man bliver træt af det i længden.

Efter det gennem gik vi reglerne

Jeg er så heldig at komme på Kreativitet det første halve år og holdt skulle mødes der og snakke om hvsd der skulle ske det halve år.

Zumba var den næste ting på dagens plan hvilket jeg har frygtet da jeg ikke har en rytme i kroppen, dog var det ret sjovt selvom man er elendig

Så nu skal mig og min bofælle være rigtigt kreative for vi skal lave noget der hedder Tour de chambre som handler om at vise ens værelse frem. Vi vil lave et sted hvor man tænder lys og skriver et ønske




fredag den 8. august 2014

                                                    Efterskole!            

Godaften søde mennesker.
Søndag den 10. august tager jeg på Efterskole og der vil derfor ikke blive den største aktivitet på bloggen. Bloggen vil dog også blive mere dagbogs agtigt så min familie og venner kan følge med i hvad der sker og hvad jeg har af tanker når jeg er der.

Jeg glæder mig helt sindsygt og så er jeg også ved at dø af nevøsitet på samme tid, plus så jeg ved at gå ud af mit gode skind over hvad pokker man tager med. Så her kommer to små spørgsmål til jer.

Hvad tog i med da i startede på efterskole? Tog i det hele med den første dag eller tog i ting med hen af vejen? :)