mandag den 16. marts 2015

HÅRSLEVS SKIFERIE
Man d. 16. Marts dag 2.

Idag stod jeg op sammen med en af dem jeg bor sammen med for at lave morgenmad, og gud hvor var det sgu hårdt at komme op, ens krop er fuldstændig smadret efter igår. Men jeg kom op, fik spist morgenmad, lavet madpakke, fået skitøj på og så op på bakken igen, men denne gang iført snesko. Som jeg meget bedre kan lide selvom de er liiiidt besværlige at gå i når de er meget størrer ende ens fod er.

Men vi er så en lille gruppe som har valgt at tag med på en lille vandre tur til Paradis på 800 meter. Vildt hyggelig tur, smuk udsigt, godt selvskab dog ikke lige så blå himmel som igår. Men vi fik gået og kælket en del. da vi så når en brug som vi regner med er Paradis fordi vores lærer ikke rigtigt kan finde det, finder vi ud af at vi nok er gået forbi det.

Da vi så kommer tilbage ved 12 tiden. Vælger vi at smutte ned til købmanden som ikke ligger langt væk for at købe lidt godter og sådan. Vi ender med at blive enige om at købe en fryse pizza og dele, da vi er så heldige at have ovne her. Så vi endte med en pizza, nogle sodavande og lidt godter.

da klokken så bliver 15 skal vi ned for at bytte vores langrandski til alpin ski, hvilket gik ret hurtigt efter det havde vi fri igen til vi skulle spise. Vi fik kødsovs idag.

Om aften skulle vi lave noget hvor man besøger hinandens værelser, hvor vært værelse har fundet på en aktivitet og et tema. Vi havde farve tema med ballonendans. Nogle af de andre værelser har haft kondom dykning, Mal din ejen stjerne, hawaii tema, slik konkurancer, spis en chili og vind chokolade, gæt sange, spring balloner og vind chokolade og meget andet, vildt hyggelig aften og god slutning på dagen.


PS."beklager der ingen billeder kommmer, men kan af en eller anden grund ikke sætte dem ind i indlæggende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar