mandag den 29. september 2014

Fredag d. 19/9 2014

JEG GLEMTE AT LIGGE DETTE INDLÆG UD, FOR DA JEG SKREV PÅ DET SKULLE JEG PLUSELIG HENTES OG LAGDE DET BARE I KLADE OG KOM I TANKE OM DET NU, SÅ DET ER ET MEGET FORSINKET INDLÆG, HEHE.

Ville lige kort fortælle om hvad der skete igår og om morgen.

(18/9)
Igår da vi var oppe og spise aftensmad fik vi af vide at vi alle skulle mødes i samling. Her fik vi af vide at vi skulle ud på en sanseoplevelse, som gik ud på at vi alle skulle samle os i vores klasser foran hallen og tag et par dykkerbriller på hvor glasset var tapet til så man intet kunne se, her efter skulle vi stille os med hænderne på hinandens skulder så vi kunne blive ført rundt. Da vi kom ind i hallen kunne vi self intet se pga. dykkerbrillerne. Her skulle vi så stikke hånden ned i nogle spande med en masse ''klamme'' ting og mad i. Efter det blev vi ført til motionsrummet hvor vi skulle snuse til nogle ting (her fandt vi ud af at vi havde mistet halvdelen af vores klasse så vores fører måtte ud og finde dem, Hehe). derefter blev vi ført ind i Dramalokalet hvor vi skulle tegne en enhjørning (hvilket ikke gik så godt). Da man var færdig med at lave sin enhjørning blev to klasser bladet så jeg endte mellem to lidt høje drenge og blev en anelse mast. Da vi kom ind i det sidste lokale som var musik, skulle vi til at gætte lyde fra kendte serier (gæt engang? jeg kendte dem stort set ikke) Men det var meget sjovt at hører de andre råbe i munden på hinanden for at få ret. Efter det var det slut og vi gik op og fik kage. Men alt i alt en super sjov oplevelse og gud hvor kom jeg vist til at slå (ikke hårdt) mange uden at det var meningen.

Tilbage til idag (19/9)
Idag er det jo min fødselsdag og Gud var er pigerne og min Roomie dog søde. De vækkede vække mig i morges med sang og tilykke råb, selv om der dog kom en lille forhindring for dem, for jeg låser døren når jeg går i seng. Tror det var så meningen at min Roomie skulle låse dem ind uden at vække mig,  men pigerne kom før hun vågende og banke på i håb om at vække hende da de fandt ud af der var låst, men vækkede istedet mig som går over og åbner, og der fik jeg sgu et lille chok da de stod der og råbte tillykke og begyndte at synge. Min Roomie og 4 andre piger havde gaver med til mig, som jeg blev super glad for. Hvor jeg dog elsker pigerne på pige gangen. Jeg elsker at man kan fjolle ude på pige toilettet med dem og at man vækker hinanden på ens fødselsdag. Elsker enlig bare hvor hyggeligt og sjovt man kan have det med disse super søde og dejlige piger <3

Da vi så skulle til dansk fik vi da lige af vide at vi skulle deles op i læsegrupperne og kørt forskelligge  steder hen, så vi kunne gå og snakke om den bog vi lige har læst som hedder: Dansen gennem sommeren. ikke den mest spænde bog og snakke om (det var heller ikke meget vi fik snakket om det). Nå men vi blev sat af i en skov hvilket var super hyggeligt.

tirsdag den 9. september 2014

Tirsdag 9/9 2014

Nu det snart længe siden jeg sidst skrev her inde, men der er heler ikke sket det helt store end til nu. For idag har vi nemlig holdt fodboldkamp mod vores forældre som var super hyggeligt, selvom jeg må indrømme at jeg ikke fuldte rigtigt med i kampen, det eneste jeg enlig ved er at Efterskole elverne vandt over forældrende. Da fodboldkampen var slut gik vi alle op til te og kage. Kagerne var self chokoladekage med en fodboldbane af glasur, som mig og to andre lavede (ikke kagen med glasuren) og de blev da også ''meget'' pæne kan man da sige (billede kommer senere).

Nå men min far skal da også have en stor tak for at komme og se fodboldkampen sammen med min lillebror, dog sad jeg over med de andre fra skolen hehe. Men tusind tak fordi du havde tid til det Far.

PS. glæder mig utrolig meget til at se min mor på lørdag som også lige tager sig tid til at komme ned og hører lidt musik.