torsdag den 30. oktober 2014

Torsdag d. 30/10 2014

Nu det jo snart længe siden der er sket noget helt vildt spænde som man kan skrive hjem om, Men nu er det enlig sket at det spænde vente tilbage, dog med musikken som centrum. For i denne uge har vi brugt tre dage på at synge og KÆFT det er mere hårdt end man skulle tro. Men tirsdag skulle 14 af os (hvor jeg var en af dem) ned til fuglebjerg og øve nogle sange til spil dansk dag, med nogle ældre mennesker og mindre mennesker. Spil dansk dagen går vist ud på at man samles og synger nogle danske sange, det var i hvert fald det vi fik af vide. Nå men vi skulle øde fire sange sammen med de andre ældre og mindre personer til om i dage (torsdag d. 30/10 2014), det var en super hyggelig tur, men glade mennesker og venner og så var der da lige gratis sodavande ;)

Så blev det ondsdag d. 29/10 2014 og der skulle vi ud på Midtsjællands efterskole til kordag. Der skulle vi være fra halv 9 til halv 10 om aften og synge. Da vi kom der ned bliv drengende og pigerne delt op i to grupper som jeg ikke kan huske navne på, kun enskaber. Pigerne blev delt op i to hold, det ene hold med lyse stemmer og det andet med dybe og det samme med drengende. Vi var ca. 50 der var med og hvor er det enlig sjovt at lige så snart man er ude af de normale rammer begynder man at snakke lidt med dem man måske ikke ville snakke med normalt. Nå men vi skulle øve 4 sange igen (skriver alle sangende nederst i indlægget) de 4 sange skulle man så lave om til en enhed med alle de andre grupper så det gerne skulle lyde super godt og det kom det også til tror jeg. Nå men der er enlig ikke meget at fortælle andet at vi øvede og øvede og øvede og så holdte koncert og hørte koncert. Men igen en super hyggelig dag men også hård og trætende.

Idag torsdag d. 30/10 2014 skulle vi synge igen for et andet publikum i fuglebjerg til spil dansk dagen. Og efter min mening lød det ret godt, der er heler ikke meget at sige da det enlig kun to 10 min eller der omkring. Efter vi havde sunget fik vi MEGET sukker indholdt juice og boller.

Kordagens sange.
- High – Lighthouse Family
- Happy
- Price Tage
- I wish

Spil dansk dagens sange.
- Det bedste jeg ved
- Bjørnen vågner
- Giv os lyset tilbage
- Nu skal i høre, hvor tosset vi kan synge




onsdag den 8. oktober 2014

Ondsdag d. 8/10 2014

Så sker der enlig noget spænde igen!
I denne uge har vi emne-uge, hvor hele ugen skal handle om ''Lykke''. Den skal handle om hvad man betegner som lykke, hvordan man er lykkelig, hvad gør dig lykkelig osv. Enlig et ret fedt emne.

MEN det er enlig ikke så meget det Indlægget her skal handle om, for det skal nemlig handle om duathlon og triathlon. For Hårslev efterskole holder nemlig triathlon i de sidste 8 år og det skulle vi da også i år, forskellen var dog at vi alle skulle være med (undtagen de syge) og så havde de vist ikke holdt duathlon særlig længe. Nå men i triathlon skal man svømme 400 m.  Cykle 22 km. Og løbe 6 km. Til denne begivenhed invitere vi andre efterskole som vi søger for mad og drikke til. Jeg var en af dem der ikke måtte være med så jeg lavde boller og søgerede for saftevand til dem som kom i mål med cykler og skulle løbe, andre af de syge solgte trøjer, sagde hvor folk skulle gå hen, tog i mod cykler og en masse andet. Men alt i alt en rigtigt hyggelig dag men også kold og så vandt Hårslev da lige nogle medaljer og to vandrepokaler, ikke så dårligt vel? ;)